Ambulante begeleiding

YourMissionCoaching biedt ambulante begeleiding en ondersteuning.
Ambulante begeleiding betekent dat wij je ondersteunen en/of begeleiden in je eigen omgeving. Zorg, begeleiding en ondersteuning vindt steeds vaker thuis plaats. In diverse gemeenten werkt YourMissionCoaching hierbij samen met andere (zorg-) organisaties. En we werken nauw samen met het betreffende Sociaal wijkteam.
Jij kiest welke vorm van ambulante ondersteuning je wenst!

 Begeleiding bij opvoeding 

Opvoeden kan veel vragen oproepen. Zeker wanneer je kind door bijvoorbeeld een beperking, extra zorg en ondersteuning nodig heeft. Wij begeleiden je bij de opvoeding van je kind en ondersteunen wanneer nodig je gezin daarbij.
 

SKJ - Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. Registratienummer100028026
 

Re-integratie 2e spoor
kan uitkomst bieden voor medewerkers die moeite hebben om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt. Het re-integreren naar een nieuwe baan kan vaak lastig zijn voor veel mensen. Wanneer u op zoek bent naar een (nieuwe) baan en het gevoel heeft dat je de regie kwijt bent of het overzicht verliest, kan YourMissionCoaching hier een goede ondersteuning in bieden.

YourMissionCoaching heeft een professioneel traject ontwikkeld waarbij medewerkers onder de juiste begeleiding en met goede coaching een beter inzicht krijgen in hun kwaliteiten en valkuilen; hulp bij het terug winnen van de regie mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt overzichtelijk maken.

Soms zijn er factoren die een grote rol spelen in het moeite hebben met re-integratie op de arbeidsmarkt. Dit kan bijvoorbeeld leeftijd zijn of het gebrek aan passende werkervaring. Er is ook mogelijk dat er bepaalde emoties en gevoelens in de weg staan bij het vinden van een nieuwe baan. YourMissionCoaching begeleidt óók mensen die moeite ervaren in het vervolgen van hun loopbaan of re-integratie na bijvoorbeeld een langdurige ziekte. Door gebruik te maken van een intensief maatwerk programma kan YourMissionCoaching je coachen, trainen, begeleiden en bemiddelen in het vinden van een nieuwe baan die bij je past.
 

Jobcoaching

Jobcoaching wordt ingezet als de medewerker een (blijvende) beperking heeft, of niet goed of volledig kan functioneren als gevolg van ziekte, beperking of ongeluk.
De Jobcoach begeleidt de medewerker naar een passende baan of tijdens het werken bij een organisatie.

Hoe ziet het Jobcoaching er in de praktijk uit?
Op individuele basis zet YourMissionCoaching de Jobcoaching in. De medewerker staat centraal en de begeleiding is gericht op continuïteit en groei in het functioneren van de medewerker. Doel is maximale participatie. Om de begeleiding inhoud te geven stelt de jobcoach doelen vast die ertoe bijdragen dat de medewerker de baan houdt en de arbeidsovereenkomst duurzaam wordt.

De werknemer krijgt een persoonlijk trainings- of inwerkprogramma en begeleiding op de werkvloer. Aan het eind van een geslaagde jobcoaching-periode kan de werknemer zijn werk, zo zelfstandig als mogelijk, uitvoeren. De jobcoach blijft bereikbaar wanneer er een probleem ontstaat of als er nog knelpunten zijn. Jobcoaching kan ook ingezet worden om de leidinggevende en/of de collega’s te helpen de medewerker zoveel als mogelijk in in zijn of haar kracht te zetten.

YourMissionCoaching werkt onder andere samen met:
 

* Pedagogisch Centrum GewoonAnders
* Wajongtalenten.nl
* Jeugdbescherming Brabant
* Revant Revalidatiecentrum Breda

* ADrem (Arbeidsdeskundig Reintegratie Management)

* Gemeente Dongemond 

* Gemeente Breda

* Regio Jeugdwet WBO (iJW)

* van de Lande 
* Stichting Citium
* Samen Zorg

 

 

© YourMissionCoaching 2014

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now