top of page

YourMissionCoaching biedt o.a. ambulante begeleiding aan jongeren en volwassenen met uiteenlopende problemen. De begeleiding wordt geboden in de thuissituatie of buitenshuis.

YourMissionCoaching heeft veel kennis van en ervaring met het leveren van hulp op maat.
Uitgaande van de kracht van de mens staat YourMissionCoaching je bij in het aanleren van vaardigheden die ertoe bijdragen dat je leven gemakkelijker wordt

YourMissionCoaching biedt praktische hulp waar je mee vooruit kunt in het leven van alledag; denk hierbij aan ondersteuning bij je administratie en financiën, keuzes maken in de wirwar van opleidingen, bij je hobby's en sociale contacten. (Werk-) Doelen worden samen met jou gemaakt. Afhankelijk van je wensen en je indicatie komen wij iedere week of meerdere keren per week bij je langs.

De ambulante begeleiding en hulpverlening kenmerkt zich door de persoon zijn/haar kwaliteiten te leren zien, te ervaren en te benutten.

Ambulante begeleiding en ondersteuning is niet het laten overnemen van processen door professionals, maar juist deze samen aangaan. Zorg in Natura (of PGB) is een middel waarmee je zelf bepaalt wie je zorgverlener wordt. Het geeft je vrijheid en ruimte, maar het vraagt ook wat van je. Je krijgt te maken met allerlei instanties, je sluit zelf overeenkomsten af met je zorgverlener of zorgaanbieder, beheert je uitgaven en legt zelf verantwoording af over je uitgaven.


YourMissionCoaching is als zorgverlener aangesloten bij
1. Gemeenten Dongemond

Aalburg, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem

2. Gemeenten Breda.
 

YourMissionCoaching heeft tevens een overeenkomst Ambulante Jeugdhulp met Gemeente Breda namens de regio West Brabant;


Aalburg, Alphen, Chaam, Baarle Nassau, Breda, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem

SKJ_logo_cmyk.jpg

* SKJ - Stichting Kwaliteitsregister Jeugd 

             Jeugd- en gezinsprofessional

                Registratienummer:  100028026

bpsw-logo.jpg
bottom of page